Van Nistelrooy te gast bij PSV TV

Van Nistelrooy te gast bij PSV TV
2 min

In de studio-uitzending van PSV TV analyseert Marco Timmer maandagavond het spel van PSV sinds de winterstop. In 2019 verspeelde de ploeg tot nu toe drie keer punten. Tegelijkertijd is de voorsprong op concurrent Ajax in zijn totaliteit verdubbelt (van twee naar vier punten). Dinsdag neemt Ruud van Nistelrooy plaats in de studio.

‘Tegenstand heviger’
Marco Timmer volgt PSV namens Voetbal International. Na afloop van sc Heerenveen - PSV becommentarieerde hij dat de tegenstand voor PSV heviger geworden is. Ook zag hij Hirving Lozano niet opereren als teamspeler en vond hij zijn wissel terecht. Om 18.30 uur op FOX Sports 1 meer over het afgelopen weekend.

Van Nistelrooy  
In de dinsdaguitzending staat zoals gebruikelijk de jeugd van PSV centraal. Te gast is Ruud van Nistelrooy, sinds dit seizoen trainer van PSV onder 19. Presentator Jeroen Toet en sidekick Koen Heesakkers praten met hem over zijn ervaringen als trainer, ontwikkeling van zijn team en zichzelf. Heesakkers en Toet zijn ook in de maandag-uitzending aanwezig als presentatieduo. Ook dinsdag is de uitzending om 18.30 uur op FOX Sports 1.