Update Jeugdinternationals

Artikel
Update Jeugdinternationals

Acht PSV’ers met Oranje O19 vrijdag tegen Schotland
Oranje O19 boekte gisteren een 6-1 zegen op Noorwegen O19. Vrijdagmiddag zijn de leeftijdsgenoten van Schotland de tegenstander in de Eliteronde in Duitsland. Bij de selectie zitten maar liefst acht spelers van PSV O19: doelman Mike van de Meulenhof, Jordan Teze, Justin Lonwijk, Joël Piroe, Zakaria Aboukhlal, Donyell Malen, Cody Gakpo en Armando Obispo. Vier dagen later speelt Nederland O19 tegen Duitsland O19. De nummer één van de poule plaatst zich voor het EK2018 in Finland.

Drietal PSV’ers spelen gelijk met Oranje O15
Het Nederlands elftal O15 kwam met onder andere de drie PSV O15-spelers Aron van Laren, Nawaaz Landfeld en Dylan Hopman niet verder dan een remise tegen de leeftijdsgenoten uit België. In het Jef Mermansstadion in Antwerpen eindigde de Derby Der Lage Landen in een doelpuntloos gelijkspel: 0-0.

Dat er aan het eind van de wedstrijd dezelfde stand op het scorebord stond als bij de aftrap, was een klein wonder. Nederland O15 domineerde grote delen van de wedstrijd, maar de ploeg van bondscoach Peter van der Veen kwam niet tot scoren. Donderdagavond speelt Nederland O15 opnieuw tegen de Zuiderburen. De wedstrijd wordt om 18.30 uur afgewerkt op Sportpark Verhoven van vv Gilze.

Daverveld in actie met Oranje O18 tegen Italië
Tijn Daverveld van PSV O19 speelt maandag met Nederland O18 een vriendschappelijke interland tegen de leeftijdsgenoten van Italië. Daverveld is de enige PSV’er in de achttien-koppige selectie van bondscoach Bert Konterman. De aftrap vindt vrijdagmiddag om 14.30 uur plaats in de Italiaanse stad Biella.

Kun en Catic actief voor hun landen
Amar Catic van PSV O19 speelt vrijdag met zijn land Bosnië-Herzegovina O19 tegen Oostenrijk O19. Gisteren verloor Catic van Denemarken met 3-2. Bertalan Kun speelt met Hongarije O19 tegen Macedonië O19 op vrijdag. Hongarije O19 verloor gisteren met 4-1 van Engeland O19.

Laursen met Denemarken O21 tegen Oostenrijk O21
Op donderdagavond speelt Jong PSV-speler Nikolai Laursen mee met zijn land Denemarken O21 een vriendschappelijke interland tegen Oostenrijk O21. Vijf dagen later speelt de ploeg van Laursen een EK-kwalificatie duel in en met Georgië.

Duarte tegen Tsjechië O20
Laros Duarte van Jong PSV is opgeroepen voor de vriendschappelijke interland van Nederland O20 tegen Tsjechië O20. De wedstrijd vindt plaats op dinsdag 27 maart.

Bekijk ook

Jacht op de beker is geopend

Video

SAMENVATTING | PSV - Ajax

Video