Unnerstall en Madueke met Jong PSV mee naar Engeland

Artikel
Unnerstall en Madueke met Jong PSV mee naar Engeland

Jong PSV speelt woensdagavond zijn tweede duel in de Premier League International Cup. Tegenstander is Everton onder 23, dat nog niet in actie kwam. Bij de 18-koppige selectie voor het duel zitten onder meer Lars Unnerstall en Noni Madueke.

Catic en De Haas
Daarnaast kan Jong PSV weer beschikken over Amar Catic en Justin de Haas. Het duo, dat geruime tijd ontbrak, stapte dinsdag in de bus naar het vliegveld waarvandaan Jong PSV dinsdag naar Engeland vliegt. Daar wonen zij op uitnodiging van Marcel Brands (oud-PSV en huidig technisch manager van Everton) met de voltallige staf en selectie vanavond de League Cup-wedstrijd Everton – Watford bij.

Gelijkspel
Jong PSV begon de Premier League International Cup met een gelijkspel tegen Swansea onder 23. Die ploeg is momenteel koploper in de poule van Jong PSV met vier punten uit twee wedstrijden. Jong PSV volgt met één uit één. Everton kwam nog niet in actie. Een overwinning is gewenst, want enkel de groepswinnaars en beste nummers twee plaatsen zich voor de knock-outfase van het toernooi.

Selectie Jong PSV
Unnerstall, Roulaux, Ledezma, Daverveld, Sidibe, Oostenbrink, Zeegers, Catic, Theunissen, Soulas, Madueke, Gomes, Horvath, Lauwers, Mendonca, Schoonbrood, Wallenburg, De Haas