Umbro lanceert Medusae

Umbro lanceert Medusae
2 min

Kledingsponsor Umbro heeft deze maand een nieuwe voetbalcollectie geïntroduceerd, de Umbro Medusae. De collectie bestaat uit trainingskleding en voetbalschoenen geïnspireerd op de kleuren van het PSV-uittenue. Profiteer in de PSV FANstrore van extra voordeel bij aankoop van Umbro Medusae voetbalschoenen.

20% korting op Medusae voetbalschoen
De Medusae collectie is ontwikkeld met focus op drie principes; klassiek ontmoet modern, baltouch en comfort. Medusae weerspiegelt het beste van Umbro, niet voor niets lopen onze trainers op deze schoenen. Bij aankoop van de Umbro Medusae voetbalschoenen ontvang je tot en met vrijdag 4 maart een korting van maar liefst 20%. De voetbalschoenen zijn verkrijgbaar in diverse prijsklassen en geschikt van amateur- tot profvoetballers.

Aanvullende trainingscollectie
Naast de nieuwste voetbalschoenen is ook een aanvullende trainingscollectie ontwikkeld. De Medusae trainingscollectie bestaat uit trainingsshirts en -shorts, warming-up jacks en een trainingpak. Deze collectie is verkrijgbaar in de uitkleuren van het PSV-tenue en in het antraciet/zwart. Bekijk de hele collectie in de winkel in het Philips Stadion of ga naar www.psvfanstore.nl/training. Let op! De online collectie wordt nog verder uitgebreid.