Uitstekend weekend PSV Academy

3 min

Alle jeugdcompetities zijn weer begonnen! Vrijdag 11 september en zaterdag 12 september kwamen vijf jeugdteams in actie. Een overzicht van hun verrichtingen.

PSV O13-1 walst over Vitesse O13-1 heen
Na een nipte 2-1 nederlaag vorig weekend tegen Feyenoord deed PSV O13-1 dit weekend uitstekende zaken door met 5-0 te winnen van de leeftijdsgenoten van Vitesse. Bij rust stond het al met 3-0 voor. Man of the match was Shuryjano Cornecion. De jeugdspeler gaf drie assists en scoorde ook zelf eenmaal.

Doelpuntenmakers: MeriƩn, Van der Sluis, Dumbili, Cornecion, Slaats

PSV O13-2 boekt monsterzege op FC Den Bosch O13-2
Een heerlijke voetbalzaterdag voor PSV O13-2. De talenten wisten met maar liefst 12-0 te winnen van de bezoekers uit 's-Hertogenbosch. In de rust stond het al met 10-0 voor. Bouhamdi zorgde voor zeven PSV-doelpunten. De andere doelpunten werden gemaakt door El Hadj Dani en Zadi Makonda. Beerens zorgde vijfmaal voor een assist. Vorig weekend boekte het team ook al een 4-0 overwinning, waardoor het team nu zes punten heeft uit twee wedstrijden.

Doelpuntenmakers: Bouhamdi, El Hadj Dani, Zadi Makonda

PSV O14 verliest van Ajax O14
Helaas wisten niet alle jeugdteams te winnen dit weekend. PSV O14 verloor zaterdagmiddag van Ajax O14. Op PSV Campus De Herdgang werd het 0-2. Aankomend weekend speelt het elftal tegen Excelsior O14.

PSV O16 wint in Amsterdam van Ajax O16
Het team van coach Moeliker boekte zaterdagmiddag een uitstekende overwinning in de hoofdstad. Op De Toekomst wist het team met 2-0 te winnen van Ajax O16. Van Duiven en Van den Heuvel zorgden voor de doelpunten en dus ook voor de drie punten. Het team won vorige week al met 4-0 van Feyenoord. Een uitstekende start van de competitie!

Doelpuntenmakers: Van Duiven, Van den Heuvel

PSV O18 start uitstekend aan het seizoen
Voor het PSV O18 van coach Van Nistelrooy begon de competitie vandaag. Tegenstander in Eindhoven was Sparta Rotterdam O18. PSV O18 was een stuk sterker dan de bezoekers en dat resulteerde in een 4-0 ruststand, dankzij vier doelpunten van spits Fofana. In de tweede helft wist ook Bakayoko nog zijn doelpuntje mee te pikken. Doelman Van Lare stopte ook nog een strafschop, waardoor PSV O18 vandaag geen tegendoelpunten kreeg. Ook gaf Tielemans vandaag vier assists. Kortom, een mooie start van het nieuwe seizoen.

Doelpuntenmakers: Fofana (4), Bakayoko