Twee punten voor PSV O17

Naast het eerste is ook de jeugd van PSV een belangrijk onderdeel van de club. Spelers worden opgeleid om uiteindelijk een mooie carrière te kunnen maken. Hieronder lees je hoe het de jeugdteams is vergaan.

PSV O17
Het O17 team van PSV speelde deze week twee competitiewedstrijden. Eerst kwamen de leeftijdgenoten van Vitesse op bezoek. Door een fout achterin kwam Vitesse op 1-0. Echter keerde PSV de wedstrijd nog voor rust om. Fodé Fofana en Jason Pigmans kwamen op het scoreboord terecht. Helaas bleven de drie punten niet in Eindhoven. Vitesse maakte in de tweede helft de gelijkmaker en zo werden de punten verdeeld. Benieuwd naar het hele verslag? Klik dan snel hier.

Op zaterdag stond er op De Herdgang een ontmoeting met NEC op het programma. Dankzij het zonnige weer was er veel publiek aanwezig. Zij zagen dat PSV soms slordig was, maar wel werklust toonde. In de tweede helft werd dat beloond met een doelpunt van Jeremy Antonisse. PSV ging opzoek naar de tweede treffer, maar deze kwam er niet. Het leek er lange tijd op dat de drie punten in Eindhoven bleven, totdat de laatste minuut aanbrak. Even ontbrak het aan scherpheid bij PSV en scoorde NEC alsnog de 1-1. Het uitgebreide verslag van deze competitiewedstrijd, vind je hier.

Mundialito-toernooi PSV O12 en PSV O13
PSV O12 en PSV O13 reisden af naar Spanje om deel te nemen aan het Mundialito-toernooi. In de groepsfase werden er klinkende overwinningen geboekt, maar beiden lukten het helaas niet om de finale te bereiken. Hier lees je het hele toernooiverslag.