Trap voor Trap afgelast

Artikel
Trap voor Trap afgelast

De eerste editie van Trap voor Trap is afgelast vanwege verwachte extreme weersomstandigheden. Dat heeft de organisatie in overleg met weerinstituut KNMI besloten. De stadionrun, die komende zondag 9 februari zou plaatsvinden wordt verplaatst naar een later te bepalen datum.

Het KNMI verwacht dat er zondag een zware storm met windsnelheden van meer dan 100 kilometer per uur over Nederland raast. Het weersinstituut spreekt daarbij over harde en extreme windstoten, waardoor de verwachting is dat er naar code oranje wordt opgeschaald. Deze wordt enkel afgegeven bij gevaarlijk of extreem weer.

De organisatie van Trap voor Trap, een initiatief van Spieren voor Spieren, vindt het niet verantwoord bij zulke omstandigheden een evenement te organiseren. Vandaar dat er is gekozen de eerste editie voor onbepaalde tijd uit te stellen. Deelnemers en bedrijven die zich hebben aangemeld om verschillende uitdagende routes door het stadion af te leggen, worden op de hoogte gehouden van de nieuw te bepalen datum.

Voor meer informatie en antwoord op eventuele vragen verwijzen we je graag naar dit bericht op de website van Spieren voor Spieren.

Bekijk ook

PSV TV | Uitzending 3 juni 2020

Video

Inside Training | 3 juni 2020

Video