Transfer | Kaagman kiest voor PSV Vrouwen

Artikel
Transfer | Kaagman kiest voor PSV Vrouwen

Inessa Kaagman verruilt de Engelse FA Women’s Super League na vier seizoenen voor de Pure Energie Eredivisie Vrouwen. De aanvallende middenvelder komt met ingang van het nieuwe seizoen uit voor PSV Vrouwen. Kaagman maakt de overstap van Brighton & Hove Albion.

Goed gevoel
Met haar keuze voor PSV keert de middenvelder terug naar Nederland. De 12-voudig international heeft een tweejarig contract getekend bij PSV Vrouwen. Kaagman kan op diverse posities op het middenveld uit de voeten en onderscheidt zich door haar spelinzicht en technische bagage. “Ik heb een erg goed gevoel gekregen van de gesprekken met PSV. De keuze was niet moeilijk”, reageert Kaagman. “PSV heeft zich de afgelopen jaren sterk ontwikkeld en de sportieve ambities spreken mij enorm aan. Ik kijk er naar uit om volgend seizoen onderdeel te zijn van PSV en hoop van waarde te zijn voor het team.”

Carrièrepad
De 26-jarige aanwinst kwam eerder in haar carrière uit voor Brighton & Hove Albion, Everton en Ajax. Kaagman treft in Eindhoven diverse bekende gezichten, onder wie Kika van Es die eerder deze maand bij PSV Vrouwen tekende en met wie ze bij Everton speelde. Kaagman sluit in juli bij PSV Vrouwen aan.