Topweek voor PSV O13

Waar veel spelers zijn uitgevlogen voor internationale verplichtingen kwam de jongste jeugd van PSV deze week wel in actie.

PSV O13
Voor PSV O13 stonden er deze week twee wedstrijden op het programma. Op dinsdag boekte de ploeg van Hidde van Boven een zeer knappe overwinning in Amsterdam door met 1-4 te winnen van Ajax. Op zaterdag reisde de ploeg af naar Arnhem voor het treffen met Vitesse. Daar werd, mede dankzij een hattrick van Sami Bouhoudane, een dikke zege geboekt (1-7).

PSV O14
Op PSV Campus De Herdgang speelde PSV O14 ook tegen Vitesse. Echter verliep deze wedstrijd anders. Waar Raf van de Riet de ploeg in de eerste helft nog op voorsprong zette, bleken de Arnhemmers in de tweede helft toch te sterk en wist PSV de drie punten niet in Eindhoven te houden (1-2).

PSV O15
Voor PSV O15 stond er deze week geen competitievoetbal op het programma. De ploeg nam deel aan de Adjara Cup in Georgië en deed dat met verve. De O15 wist het toernooi te winnen door onder meer in de finale af te rekenen met Valencia. Ook Isaac Babadi (beste speler, mooiste doelpunt), Jason van Duiven (beste aanvaller) en Joelle Gill’ard (beste verdediger) vielen in de prijzen.

PSV O16
Net als PSV O13 speelde ook PSV O16 twee competitieduels deze week. Op dinsdag kwam de ploeg van Rick de Rooij sterk terug na een 0-4 achterstand en wist het nog een punt uit het vuur te slepen tegen FC Twente (4-4). Helaas was op zaterdagmiddag PEC Zwolle te sterk (1-0).

Alle uitslagen en uitgebreide verslagen zijn hier te vinden.