Toppers voor teams PSV Academy

jeugd

Naast het eerste elftal van PSV kwamen er afgelopen weekend ook verschillende jeugdteams in actie. Hoe verging het die ploegen? Je leest het in Blik op de Herdgang.

Eén punt voor PSV O13
PSV O13 speelde afgelopen zaterdag gelijk tegen Sparta O13. In de 13e minuut maakte Micaiah Osei de 1-0 dankzij een assist van Wout Willemsen. Helaas kreeg het team nog voor de rust één doelpunt tegen en werd het 1-1. Na de rust werd er niet meer gescoord.

PSV O14 wint spannende wedstrijd
PSV O14 won een spannende wedstrijd tegen Sparta O14. In de veertiende minuut maakte Jairo Beerens de 1-0. Twee minuten later kreeg de ploeg een tegendoelpunt waardoor ze weer gelijk stonden. Dankzij Samuel Dubili en Gennaro van der Sluis wist het team alsnog te winnen. De wedstrijd eindigde in 3-2.

Geen geluk voor PSV O15
PSV O15 had afgelopen zaterdag geen geluk tegen Vitesse O15. De ploeg kreeg in Arnhem vier doelpunten tegen. Ze kwamen zelf niet aan scoren toe waardoor ze de wedstrijd verloren met 4-0.

Ruime zege voor PSV O16
PSV O16 pakte drie punten in de wedstrijd tegen NAC O16. Sami Bouhoudane maakte het eerste doelpunt. Ook Fabio Kluit en Robin van Duiven kwamen aan scoren toe. De ploeg won met 3-0.

Jason van Duiven schiet PSV O17 naar de overwinning
PSV O17 had dankzij Jason van Duiven een succesvolle middag. De ploeg won de topper tegen Feyenoord O17 met 3-1. Het was nog even spannend toen de Rotterdammers in de 31e minuut het eerste doelpunt maakte, maar Van Duiven zorgde voor de overwinning. Hij maakte alle drie de doelpunten.

PSV O18 - Feyenoord O18
Ook PSV O18 speelde afgelopen zaterdag de topper tegen Feyenoord. Zij hadden minder geluk. Ondanks er wel wel werd gescoord, was Feyenoord O18 te sterk. PSV verloor met 2-1.