Topduel voor PSV Vrouwen op Herdgang

Topduel voor PSV Vrouwen op Herdgang
2 min

PSV Vrouwen speelt zondagmiddag tegen koploper Ajax Vrouwen op sportcomplex De Herdgang. Bij winst doet het team goede zaken op de ranglijst. Coach Nebojsa Vuckovic blikt vooruit op de beladen wedstrijd.

Strijden voor winst
In de Eredivisie Vrouwen zijn de verschillen op de ranglijst op dit moment minimaal. Bij winst kan PSV Vrouwen een sprong maken een aansluiting pakken bij de bovenste ploegen. Vuckovic ziet mogelijkheden. ‘’We staan op dit moment op een ongewenste plek op de ranglijst, een plek die een logisch gevolg is van meerdere factoren. Toch voorspelt dit niets over de wedstrijd tegen koploper Ajax. De topduels tegen Ajax zijn altijd anders dan anders.’’ Het team is gemotiveerd en kan rekenen op grote steun van de eigen achterban op De Herdgang. In de voorverkoop zijn een record aantal tickets afgenomen voor het topduel. ‘’We gaan er alles aan doen om de drie punten in Eindhoven te houden. We zijn er klaar voor.’’

Bredere wedstrijdselectie
Vuckovic ziet Coolen, Tijm, Raaijmakers en Susanna aansluiten bij zijn wedstrijdselectie maar blijft voorzichtig, ‘’Het is nog een vraagteken of zij speelminuten kunnen en zullen gaan maken.’’ Voor Coolen en Tijm is het een opsteker om voor het eerst sinds medio september terug te keren in de selectie. PSV Vrouwen trapt zondag om 14.30 uur af tegen Ajax Vrouwen.

Houd rekening met parkeerdrukte 
Het complex is vanaf 13.00 uur geopend voor publiek. Toegangskaarten zijn verkrijgbaar vanaf € 3,00. Door de verwachte drukte worden bezoekers geadviseerd tijdig af te reizen naar Eindhoven. Sportcomplex De Herdgang is vanaf 13.00 uur geopend voor publiek. Gratis parkeren kan bij De Herdgang, bij drukte wordt er uitgeweken naar het nabijgelegen terrein van de Internationale School.