Topduel voor PSV Vrouwen in Amsterdam

Artikel
Topduel voor PSV Vrouwen in Amsterdam

Het team van coach Rick de Rooij speelt zondag om 12.15 uur tegen Ajax Vrouwen. Beide teams staan gelijk op de ranglijst en zijn nog in de race voor de eerste periodetitel in de Pure Energie Eredivisie Vrouwen. Het duel is live op ESPN.

PSV Vrouwen bezet momenteel met FC Twente en Ajax de tweede plek met dertien punten, achter koploper en nieuwkomer Feyenoord met veertien punten. De top van de ranglijst speelt de laatste speelronde van het eerste competitieblok tegen elkaar. Hierbij wordt tevens de eerste periodekampioen van de Pure Energie Eredivisie Vrouwen uitgeroepen, die zich plaatst voor de nieuwe vorm van de Eredivisie Cup. Voor PSV’er Desiree van Lunteren is de ontmoeting van aanstaande zondag speciaal, na acht seizoenen voor Ajax te hebben gespeeld. Bij de tegenstander treft PSV Vrouwen oud-speelster Romée Leuchter die twee seizoenen in Eindhoven voetbalde. Coach Rick de Rooij verwacht een aantrekkelijke en open wedstrijd in Amsterdam met twee ploegen die willen voetballen. Bij PSV ontbreken Laura Strik en Amy Harrison wegens blessures. Caroline Rask keert terug in de selectie.

Volg live via ESPN
Er wordt om 12.15 uur afgetrapt op sportcomplex De Toekomst in Amsterdam. De wedstrijd Ajax Vrouwen - PSV Vrouwen is voor supporters live te volgen via ESPN. Er volgen tevens updates via de social media kanalen van PSV Vrouwen.

Bekijk ook