Topduel PSV Vrouwen in Philips Stadion

Artikel
Topduel PSV Vrouwen in Philips Stadion

In 2020 zal het Philips Stadion voor het eerst het decor zijn van een competitiewedstrijd in de Eredivisie Vrouwen. Op vrijdag 20 maart speelt PSV Vrouwen de topper tegen Ajax Vrouwen in het stadion van de club, zo maakte PSV dinsdagavond tijdens de Nieuwjaarsshow 2020 bekend.

Uitgelezen moment
Nog niet eerder werd een competitiewedstrijd in de Eredivisie Vrouwen gespeeld in het Philips Stadion dat plaats biedt aan meer dan 35.000 fans. Gezien de populariteit van het Nederlandse vrouwenvoetbal en de positieve ontwikkelingen bij PSV Vrouwen is het een uitgelezen moment om een wedstrijd in het Philips Stadion te spelen, vindt de directie van PSV. PSV Vrouwen is huidig koploper in de Eredivisie Vrouwen en finalist van de Eredivisie Cup. Normaal gesproken speelt het team haar wedstrijden op het hoofdveld van PSV Campus De Herdgang.

'Ontzettend mooi'
"Dit is ontzettend mooi voor ons", reageert Jeslynn Kuijpers aanvoerder van PSV Vrouwen. "Het vrouwenvoetbal zit in de lift en dat geldt helemaal voor ons team. Vorig seizoen speelden we al om de prijzen, dit jaar hebben we opnieuw een stap gezet. Voor veel meiden is het de eerste keer dat ze in zo'n atmosfeer gaan spelen. We kijken er naar uit."

Kaartverkoopinformatie
Kaarten voor het topduel in de Eredivisie Vrouwen zijn vanaf donderdag 30 januari te verkrijgen. Voor de wedstrijd gelden vrije verkoopwaarden. Dat betekent dat je geen (Seizoen) Club Card nodig hebt om een kaartje voor PSV Vrouwen - Ajax Vrouwen te kopen. Toegangskaarten voor de eerste ring zijn verkrijgbaar vanaf € 3,- per stuk. Seizoenkaarthouders van PSV, PSV Vrouwen en leden van PSV Kidsclubs ontvangen (per mail) een persoonlijke aanbieding om de wedstrijd te bezoeken.