Ticket Alert: Verkoop Inter - PSV bijna van start

Artikel
Ticket Alert: Verkoop Inter - PSV bijna van start

Steun jij PSV in het Philips Stadion of buitenshuis? Europees of in de Eredivisie? Een update over de in de verkoop zijnde duels vind je hier.

Inter - PSV  
Op dinsdag 11 december neemt PSV het in Milaan om 21.00 uur op tegen Internazionale in het laatste groepsduel van de UEFA Champions League. Voor deze wedstrijd zijn 5.000 kaarten beschikbaar. Je kunt zowel met eigen vervoer reizen als met de door Supportersvereniging PSV georganiseerde busreis. Net als bij de uitduels bij FC Barcelona en Tottenham Hotspur geldt er een voorrangsverkoop. Die start vrijdag 9 november om 09.00 uur. Voor overige supporters start de verkoop maandag 12 november om 09.00 uur. De verkoop sluit uiterlijk woensdag 5 december. Voor dit duel hoef je niet in het bezit te zijn van een PSV Uitkaart. Meer info vind je hier

Feyenoord - PSV  
Voor de wedstrijd Feyenoord - PSV van zondag 2 december 14.30 uur zijn 1200 plaatsen beschikbaar voor de buscombi. Je kunt kiezen voor vertrek vanuit Eindhoven of vanuit Hendrik Ido Ambacht. Ook voor dit duel is er eerst een voorrangsverkoop. Deze start op donderdag 15 november om 09.00 uur. Voor overige supporters start de verkoop maandag 19 november om 09.00 uur. De verkoop eindigt uiterlijk donderdag 29 november. Voor deze wedstrijd dien je in het bezit te zijn van een PSV Uitkaart. Hier vind je meer informatie.

PSV - sc Heerenveen
Voor het thuisduel met sc Heerenveen van zaterdag 24 november 20.45 uur zijn nog ongeveer 700 kaarten te koop. Daarvan zijn er 450 verkrijgbaar in Vak MM.

Ontvang jij geen e-mail van PSV?   
Wil je er zeker van zijn dat je geen e-mails van PSV mist? Voeg dan ons e-mailadres (email@email.psv.nl) toe aan je adresboek en aan de lijst met veilige afzenders. Bekijk de instructies per e-mailclient

Zorg er ook voor dat je aangemeld bent voor onze servicemails: klik hier om je aan te melden. Een dag na je aanmelding ontvang je een e-mail van ons waarin je je voorkeuren aan kunt geven, vink PSV Kaartverkoop aan om geen kaartverkoopinformatie te missen. Indien je je in het verleden ooit hebt afgemeld voor onze e-mails, kunnen we je NIET informeren over bijvoorbeeld start verkoopdata.