Ticket Alert: Bekerduel PSV - RKC in verkoop

Artikel
Ticket Alert: Bekerduel PSV - RKC in verkoop

Steun jij PSV in het Philips Stadion of buitenshuis? Europees of in de Eredivisie? Een update over de in de verkoop zijnde duels vind je hier.

PSV – FC Emmen
Voor de wedstrijd PSV – FC Emmen van zaterdag 20 oktober om 18.30 uur zijn nog ongeveer 600 kaartjes beschikbaar. Deze zijn voor iedereen beschikbaar, je hebt dus geen Clubcard nodig. Ook voor alle andere eredivisiewedstrijden in het Philips Stadion zijn al tickets beschikbaar. Die zijn te bestellen via PSV.nl/tickets.

Bekerwedstrijd PSV - RKC
In de tweede ronde van de TOTO KNVB Beker neemt PSV het op dinsdag 30 oktober om 18.30 uur op tegen RKC Waalwijk. Seizoenkaarthouders hebben tot en met donderdag 11 oktober de tijd om een kaartje te kopen voor hun eigen plek. De vrije verkoop start een dag later, op vrijdag 12 oktober om 09.00 uur. Klik hier voor volledige info en voor de verschillende acties die bij deze wedstrijd van toepassing zijn.

Van ieder verkocht ticket gaat € 1,- naar onze maatschappelijk partner Spieren voor Spieren.

De Graafschap - PSV
Ga jij mee naar Doetinchem? Er zijn 550 kaarten beschikbaar voor de wedstrijd De Graafschap - PSV op zaterdag 10 november om 19.45 uur; 400 voor de autocombi en 150 voor de buscombi. De voorrangsverkoop start op donderdag 11 oktober om 09.00 uur. Voor deze wedstrijd dien je in het bezit te zijn van een PSV Uitkaart. Daarover lees je hier meer.

Internazionale - PSV 
De laatste Europese uitwedstrijd van PSV in de groepsfase van de Champions League is die tegen Internazionale. De wedstrijd vindt plaats op 11 december om 21.00 uur. Meer informatie wordt plusminus vier weken voor het duel bekend.

Ontvang jij geen e-mail van PSV?   
Wil je er zeker van zijn dat je geen e-mails van PSV mist? Voeg dan ons e-mailadres (email@email.psv.nl) toe aan je adresboek en aan de lijst met veilige afzenders. Bekijk de instructies per e-mailclient

Zorg er ook voor dat je aangemeld bent voor onze servicemails: klik hier om je aan te melden. Een dag na je aanmelding ontvang je een e-mail van ons waarin je je voorkeuren aan kunt geven, vink PSV Kaartverkoop aan om geen kaartverkoopinformatie te missen. Indien je je in het verleden ooit hebt afgemeld voor onze e-mails, kunnen we je NIET informeren over bijvoorbeeld start verkoopdata.

Bekijk ook