Teleurstelling groot bij PSV

Teleurstelling groot bij PSV
2 min

“We hebben het niet hier verspeeld, maar het is nu wel over.” Doelpuntenmaker Davy Pröpper was één van de spelers die na afloop meer dan teleurgesteld reageerde op het 1-1 gelijkspel tegen ADO Den Haag.

Na twee kampioenschappen op rij lijkt dit seizoen de derde plaats in de Eredivisie voorbehouden aan PSV, denkt Pröpper. Als Ajax zondag geen punten laat liggen tegen sc Heerenveen is het verschil tussen Ajax en PSV een week voor de ontmoeting in het Philips Stadion zes punten. “We zullen de fans nog wat willen geven tegen Ajax, maar ik verwacht niet dat er nog veel op het spel staat volgende week”, aldus Pröpper bij FOX Sports.

Kenmerkend
Hoofdcoach Phillip Cocu zocht de oorzaak van het gelijkspel bij het uitblijven van de 0-2. “We hadden de wedstrijd al lang moeten beslissen”, vond hij wijzend op de kansen die zijn ploeg creëerde. “Het is kenmerkend voor dit seizoen. We hebben de kansen, maar halen de trekker niet over. Ik vond dat we goed begonnen, terecht op voorsprong kwamen maar we waren niet instaat de tweede goal te maken. Je weet dat het bij 0-1 een wedstrijd blijft. Dit is extreem teleurstellend.”