Taylor Wessing en PSV verlengen samenwerking opnieuw

Artikel
Taylor Wessing en PSV verlengen samenwerking opnieuw

Advocaten- en notarissen kantoor Taylor Wessing en PSV hebben de onderlinge, al langlopende samenwerking wederom verlengd. Woensdagmiddag tekenden Taylor Wessing en PSV een overeenkomst die beide partijen tot 2021 aan elkaar verbindt.

Juridische dienstverlening  
Door de contractverlenging assisteert Taylor Wessing PSV tot 30 juni 2021 op gebied van juridische zaken. Directielid Peter Fossen, gespecialiseerd op het gebied van juridische zaken binnen de club, is tevreden met de verlenging. “Taylor Wessing en PSV kennen elkaar door de jarenlange samenwerking al geruime tijd. Taylor Wessing heeft PSV altijd kundig ondersteund wanneer dat nodig was. Wij zijn blij dat ook zij komende seizoenen aan ons verbonden blijven.”

Gewaardeerd  
Marc van Gelder, managing partner bij Taylor Wessing, is trots dat de samenwerking met PSV opnieuw wordt gecontinueerd. “De al lang lopende relatie met PSV is voor ons kantoor belangrijk en wordt hoog gewaardeerd. Bovendien dragen wij graag ons steentje bij aan het topsportklimaat dat in Eindhoven heerst en ondersteunen wij van harte de maatschappelijke doelstellingen van PSV.

Over Taylor Wessing 
Taylor Wessing  is een internationaal advocaten- en notarissen kantoor. Het kantoor adviseert haar internationale cliënten met ruim 1.800 juristen, vanuit 33 kantoren verspreid over 18 landen. In Nederland heeft zij kantoren in Eindhoven en Amsterdam. Taylor Wessing verleent hoogwaardige diensten aan haar cliënten binnen ‘s werelds meest dynamische industrieën. Daarin wordt het kantoor ondersteund met een eigen kennisinstituut waar medewerkers en relaties terecht kunnen voor opleidingen en verdieping van kennis over uiteenlopende (complexe) juridische kwesties.