Succesvol weekend voor spelers van de PSV Academy

Artikel
Succesvol weekend voor spelers van de PSV Academy

Afgelopen weekend kwamen verschillende jeugdteams in actie. Hoe verging het die ploegen? Je leest het in Blik op PSV Campus De Herdgang.

Appiah is de man bij PSV O13-1
PSV O13-1 won afgelopen zaterdag met grote getallen van VA N.E.C. O13-1. Het team scoorde elf keer. Obama Appiah was de man van de wedstrijd. Hij scoorde in totaal vijf keer. De overige doelpunten werden gemaakt door Loek Schakenraad, Souhel Kake, Kevin Bizoza en Jonas Colaes.

Overtuigende overwinning PSV O16
PSV O16 beleefde een succesvolle zaterdagmiddag. Het team won van Alphense Boys O16 met 8-0. Robin van Duiven scoorde vier keer en werd uitgeroepen tot ‘Player of the Match’.

PSV O17 pakt een punt in topper tegen Ajax
PSV O17 reisde afgelopen zaterdag naar Amsterdam voor de topper tegen Ajax O17. Die wedstrijd eindigde in 2-2. Jevon Simons en Julian Kwaaitaal maakten de doelpunten. Ajax kreeg nog een penalty die Tijn Smolenaars wist te stoppen.

PSV O18 verovert koppositie
PSV O18 speelde een uitstekende wedstrijd tegen FC Utrecht O18. In dit duel streden de twee teams voor de koppositie in de competitie. PSV won met 6-2 en staat daarmee nu op de eerste plek. Isaac Babadi was de "Player of the Match". Hij maakte het derde doelpunt. Aankomende zaterdag speelt het team de topper tegen Feyenoord O18.