Successen voor PSV Academy: PSV O13-2 is winterkampioen

Jeugd

Afgelopen weekend kwamen verschillende jeugdteams in actie. Hoe verging het die ploegen? Je leest het in Blik op PSV Campus De Herdgang.

Overwinning voor PSV O13-1
PSV O13-1 had vrijdagmiddag een goede dag. De club won met 3-0 van Vitesse O13. Obama Appiah, Kevin Bizoza en Mik Akkermans maakte alle drie de doelpunten. Lars Verweijen gaf twee assists.

PSV O13-2 winterkampioen
PSV O13-2 won afgelopen zaterdag met 4-0 van MVV O13. Micaiah Osei scoorde twee keer. De andere twee doelpunten werden gemaakt door Tije Vos en Jonas Colaes. Door deze overwinning is de ploeg winterkampioen geworden.

PSV O14 verliest topper
PSV O14 verloor de topper tegen AZ O14. Fabian MeriƩn en Gennaro van der Sluis maakte twee doelpunten. Helaas was het niet genoeg en de club verloor met 2-3.

Ruime overwinning voor PSV O16
PSV O16 speelde een uitstekende wedstrijd tegen de Alphense Boys O16. De ploeg won de uitwedstrijd met 0-5. Sami Bouhoudane maakte twee doelpunten. Robin van Duiven, Brian van den Boogaard en Jordy Bawuah maakte de andere drie.

Zege voor PSV O17
PSV O17 boekte afgelopen zaterdag een ruime zege in de uitwedstrijd tegen FC Utrecht O17. De club maakte vijf doelpunten. Emir Bars maakte de eerste. Twintig minuten later scoorde Julian Kwaaitaal de tweede. Na de rust maakten Emir Bars en Jevon Simons nog twee doelpunten. Koen Jongejan maakte de laatste waardoor de wedstrijd eindigde in 0-5.