Steun PSV tegen Feyenoord

Artikel
Steun PSV tegen Feyenoord

Voor het eerst in de historie van het Nederlands voetbal is het Philips Stadion het decor van de strijd om de Johan Cruijff Schaal. Steun jij PSV op jacht naar de eerste prijs van het seizoen?

4 augustus
Als landskampioen strijdt PSV op 4 augustus ‘thuis’ tegen bekerwinnaar Feyenoord om de Johan Cruijff Schaal. De wedstrijd begint om 18.00 uur en de kaartverkoop is inmiddels gestart. Seizoen Club Cardhouders kunnen vanaf vandaag (maandag 25 juni) tickets voor het duel aanschaffen. Vanaf woensdag 27 juni kunnen leden van FC PSV, de Phoxy Club en Leden van de Supportersvereniging PSV kaart(en) aanschaffen. Club Cardhouders kunnen ieder één toegangskaart kopen vanaf donderdag 28 juni.

Westtribune
Let op: in verband met verplichtingen richting de KNVB en de bezoekende club, is de gehele Westtribune en de tweede ring van de Zuidtribune niet beschikbaar voor PSV fans. Van alle verkochte tickets gaat € 1,- naar de Johan Cruyff Foundation, ten behoeven van hun maatschappelijke projecten.

Toegangskaart vanaf € 10,00    
PSV steun je al vanaf €10,00. Log in met je relatienummer op PSV.nl/tickets en bestel je toegangskaarten. De kaart(en) heb je direct in huis! Per e-mail ontvang je een e-ticket, dat je op je mobiel kunt laten scannen bij de poort of je kunt het zelf printen. Uitgeprinte tickets bevorderen de doorloop snelheid bij de poortjes. Kaarten zijn tevens verkrijgbaar bij PSV Kaartverkoop, ingang 11 van het Philips Stadion. Meer informatie over de Johan Cruijff Schaal vind je hier.

Koop hier tickets

Bekijk ook

PSV TV | Denzel Dumfries

Video

Jacht op de beker is geopend

Video