Steun Jong PSV in laatste thuisduel dit seizoen

Artikel
Steun Jong PSV in laatste thuisduel dit seizoen

Jong PSV speelt op De Herdgang vrijdagavond zijn laatste thuiswedstrijd van het seizoen. Tegenstander is Telstar, waar eerder dit jaar met 0-0 tegen gelijk werd gespeeld.

Record
Op De Herdgang bestaat de kern van de ploeg uit spelers van Jong PSV. Enkel Oleksandr Zinchenko, Menno Koch en Luuk Koopmans sluiten van de dit weekend vrije A-selectie aan. Met nog twee wedstrijden te gaan mag Jong PSV zich opmaken voor de hoogste eindpositie in de Jupiler League ooit. Een plaats in de top vijf ligt binnen handbereik, gezien de vijf punten voorsprong op nummer zes MVV Maastricht. De hoogste positie voor Jong PSV aan het eind van het seizoen in de Jupiler League is momenteel nog tiende.

Steun de beloften!
Wil jij Jong PSV dit seizoen nog een keer in actie zien? Haast je vrijdag dan naar De Herdgang! Vanaf anderhalf uur voor aftrap van de wedstrijd openen de ticketloketten op het sportcomplex aan de jeugdzijde. De wedstrijd begint om 20.00 uur. Een kaartje voor Jong PSV - Telstar kost € 5,- en je hebt geen Club Card nodig om een ticket te kopen.