Steun Jong PSV in laatste duel dit jaar!

Artikel
Steun Jong PSV in laatste duel dit jaar!

Jong PSV sluit vanavond op De Herdgang het jaar 2016 af. In speelronde 19 spelen de talenten van Pascal Jansen namelijk om 20.00 uur tegen MVV uit Maastricht. Ben jij benieuwd naar de verrichtingen van Jong PSV? Kom dan naar De Herdgang!

MVV op derde plaats
Jong PSV kan bij een resultaat de vijfde plaats op de ranglijst van Almere City FC overnemen. Ook MVV presteert erg sterk tot nu toe en staat op een verdienstelijke derde plaats. Jong PSV zal de steun van het publiek dus hard nodig hebben!

Zes selectiespelers
Liefst zes spelers uit de A-selectie verdedigen vanavond de kleuren van Jong PSV: Remko Pasveer, Jordy de Wijs, Simon Poulsen, Ramon Pascal Lundqvist, Jorrit Hendrix en Steven Bergwijn. Daar staat tegenover dat rechtsback Bram van Vlerken ontbreekt vanwege een blessure.

Kom naar De Herdgang!
Ben jij er vanavond bij op De Herdgang? Het duel begint om 20.00 uur. Voor vijf euro (Club Card is verplicht) kun jij erbij zijn om onze talenten te steunen in de laatste wedstrijd voor de winterstop. Daarnaast is de wedstrijd ook te zien op FOX Sports 1

Bekijk ook

PSV TV | Uitzending 3 juni 2020

Video

Inside Training | 3 juni 2020

Video