Steun Jong PSV in de mini-lichtstadderby!

Artikel
Steun Jong PSV in de mini-lichtstadderby!

Als Jong PSV vanavond aantreedt tegen FC Eindhoven zijn er twee spelers uit de A-selectie die aansluiten bij de ploeg van Pascal Jansen. Florian Jozefzoon en Jordy de Wijs gaan de strijd aan in deze kleine variant van de Lichtstadderby. Ook Ramon Lundqvist en Jaëll Hattu zijn erbij. Hattu sluit aan vanuit PSV O19.

Nog steeds bovenaan
Jong PSV zet zich na het winnen van de eerste periode inmiddels ook in voor de tweede periode. De eerste wedstrijd ging daarvoor verloren. Uit tegen Almere City FC verloor Jong PSV met 1-0. De indrukwekkende reeks van negen ongeslagen partijen werd daarmee afgesloten, maar Jong PSV gaat nog steeds aan de leiding in de Jupiler League. FC Eindhoven staat op de dertiende plaats op de ranglijst.

Vorige editie

De vorige editie van de stadsderby werd winnend afgesloten. Op De Herdgang wonnen de talenten toen met 2-0 van FC Eindhoven. Spits Cmiljanic scoorde beide doelpunten voor de beloftenploeg.  

Steun de beloften!

De wedstrijd begint vanavond om 20.00 uur op De Herdgang en is door iedereen te bezoeken. Tickets voor het duel kosten € 5,- en zijn verkrijgbaar bij de ingang van De Herdgang. Daarnaast houden we je op de hoogte via Twitter en Snapchat. Later volgt een verslag van de wedstrijd op de website.