Start het seizoen met de PSV FANdag

Artikel
Start het seizoen met de PSV FANdag

Het seizoen 2019-2020 wordt afgetrapt met de jaarlijkse PSV FANdag. Alle PSV-supporters zijn op woensdag 17 juli vanaf 13.00 uur van harte welkom bij het Philips Stadion. Hier zie je wat je allemaal kunt verwachten.

Handtekeningensessie
Op PSV FANdag mogen jouw favoriete spelers natuurlijk niet ontbreken. Scoor een handtekening tussen 14.00 en 15.00 bij een van de vijf handtekeningenpunten. De PSV Vrouwen zijn aanwezig tussen 16.00 en 17.30 uur.

Geniet van een drankje op het fanplein
Het officiële PSV FANplein is een feit! Van 13.00 tot 18.00 uur kan jong en oud genieten van een drankje, hapje en uiteraard gezelligheid. De muziek wordt verzorgd door onder andere Lampegastuh.

Schiet en win met FOX Sports, Jumbo en Vriendenloterij;
Scoor je rugzak en “ik GIF om PSV” met energiedirect.nl;
Clubcakes versieren met Mandemakers.

Wie support jij?
Daarnaast organiseren PSV en enkele supportersverenigingen natuurlijk ook zelf de mooiste activiteiten. Daag onze PSV Esporters uit of doe mee aan de challenge van PSV Soccer School en win! Hieronder een volledig overzicht.

Speel mee in het echte Phoxyplein van de PSV Kidsclubs;
Doe mee met de challenge van PSV Soccer School en meet jouw prestatie met een van de smartgoals;
PSV Foundation supports you. Wie support jij? Stuur een ansichtkaart vanuit het Philips Stadion;
Speel een game tegen onze PSV Esporters.

Volg een PSV Stadiontour
Ontdek het Philips Stadion en bezoek de kleedkamers, de spelerstunnel en het veld met een PSV Stadiontour. De tour duurt zo’n 45 minuten en sluit af in het PSV Museum. Alleen op de PSV FANdag volg je een stadiontour voor slechts € 10,- per persoon. Vanwege drukte op de dag zelf, raden we je aan alvast te boeken.

De eerste thuiswedstrijd
Wil jij de selectie van hoofdcoach Mark van Bommel ook live in actie zien? Aansluitend op de PSV FANdag wordt de allereerste thuiswedstrijd van het seizoen gespeeld. De aftrap van de oefenwedstrijd PSV - VfL Wolfsburg is om 19.00 uur in het Philips Stadion. Tickets zijn te koop vanaf € 7,50.

Koop een ticket

Bekijk ook

'We hebben onszelf tekort gedaan'

Video

Shurendy Sambo tekent tot 2022

Video