Spelers gescout tijdens PSV Soccer School Talentendag

Spelers gescout tijdens PSV Soccer School Talentendag
2 min

PSV Soccer School organiseert jaarlijks meerdere talentendagen om talent uit de regio te scouten en kennis te maken met de visie van PSV. Op het sportpark van vv Linne, OJC Rosmalen en op PSV Campus De Herdgang kregen voetbaltalenten de kans om zicht te laten zien aan de scouts van PSV. Negen talenten worden uitgenodigd voor een stagetraject van de jeugdopleiding.

PSV Soccer School Talentendag
Dit jaar werden de PSV Soccer School Talentendagen voor het eerst georganiseerd. Na edities bij vv Linne en OJC Rosmalen in april vond tijdens de meivakantie de eerste editie op PSV Campus De Herdgang plaats. Tijdens de talentendagen krijgen talentvolle voetballers van 8 t/m 14 jaar de mogelijkheid om zich te laten zien aan de scouts van PSV. Tijdens een techniektraining en daaropvolgend 5 tegen 5-toernooi kunnen de deelnemers laten zien wat ze in hun mars hebben.

Acht spelers gescout
Tijdens de talentendagen zijn er erg veel spelers opgevallen. De meeste van hen blijven op de radar van PSV en worden bij de eigen vereniging in de gaten gehouden. Voor maar liefst negen deelnemers is het doel van de deelname bereikt. Zij zijn gescout door PSV en uitgenodigd om stage te komen lopen bij de PSV Academy.

Zelf deelnemen?
Heb je deze editie gemist, maar wil jij ook een keer trainen als een echte PSV’er op PSV Campus De Herdgang? Bekijk dan nu het uitbreide aanbod van de PSV Soccer School en zorg dat je er de volgende keer wél bij bent.

Bekijk het aanbod