Selectie | Van Nistelrooij selecteert 22 spelers voor Rangers FC - PSV

Artikel
Selectie | Van Nistelrooij selecteert 22 spelers voor Rangers FC - PSV

De selectie van PSV voor het eerste play-offduel voor de Champions League met Rangers FC bestaat uit 22 spelers. Hoofdcoach Ruud van Nistelrooij reist maandagmiddag met zijn staf en spelers naar Schotland en hoopt woensdag met een resultaat op zak huiswaarts te keren.

Afwezigen
Van Nistelrooij kan nog geen beroep doen op Carlos Vinicius, Mauro Junior en Yorbe Vertessen. Richard Ledezma blijft in Nederland voor aanvullende onderzoeken. De Amerikaan viel zaterdag geblesseerd uit tegen Goa Ahead Eagles na een grove charge op zijn enkel. Meer duidelijkheid volgt aan het einde van de dag. Ook Ki-Jana Hoever reist niet naar Schotland. Hij versterkt de selectie van Jong PSV, dat maandagavond tegen FC Dordrecht speelt.

Blijf betrokken
PSV traint maandag op Ibrox – het stadion van Rangers FC – en houdt daar maandagavond ook een persmoment. Reis je niet naar Schotland, maar wil je wel op de hoogte blijven van wat er in Glasgow gebeurt? Volg ons dan op Instagram, Twitter, YouTube en/of Facebook. De beste bijdrages bundelen we in dit liveblog op PSV.nl. Hieronder vind je de volledige selectie.

Selectie
Benitez, Teze, Obispo, Ramalho, Sangaré, Simons, Van Ginkel, De Jong, Gakpo, Gutiérrez, Drommel, Til, Branthwaite, Veerman, Waterman, Luckassen, Bakayoko, Saibari, Mwene, Max, Savio, Oppegard