Selectie PSV voor beslissend treffen met Sociedad

Artikel
Selectie PSV voor beslissend treffen met Sociedad

PSV zet woensdagochtend koers naar Noord-Spanje. In het Baskenland wil de ploeg de tweede plaats in Groep B en daarmee een vervolg in de Europa League veilig stellen. Een update van de selectie van de ploeg, die het opneemt tegen Real Sociedad.

Vooruitblik en training
PSV kan tijdens de wedstrijd weer een beroep doen op Mario Götze. De Duitser is hersteld en reist mee naar Spanje. Ook de van corona herstelde Philipp Max en Richard Ledezma zijn er bij. Davy Pröpper is er niet bij en mist het duel net als de thuiswedstrijd tegen FC Utrecht wegens een lichte blessure. PSV vertrekt vanaf Eindhoven Airport reist daarna per bus door naar het hotel waar de ploeg de komende twee dagen zal verblijven. PSV traint woensdagavond in Estadio Anoeta, het recent gerenoveerde voetbalstadion van Real Sociedad. Kort daarvoor blikt Hoofdcoach Roger Schmidt vooruit op de wedstrijd met de ploeg uit San Sebastian.

Selectie voor duel met Real Sociedad
Teze, Obispo, Ramalho, Sangaré, Van Ginkel, Vinícius, Madueke, Gakpo, Müller, Gutiérrez, Drommel, Mauro JR, Boscagli, Bruma, Doan, Götze, Mwene, Max, Vertessen, Ledezma, Mvogo.

Bekijk ook