Schrijf je nu in voor PSV FITfans

Artikel
Schrijf je nu in voor PSV FITfans

Op een sportieve en gezellige manier je leefstijl veranderen bij jouw favoriete voetbalclub? Schrijf je dan nu in voor PSV FITfans en sport wekelijks in het Philips Stadion.

FITfans is een 12-weeks programma voor supporters vanaf 18 jaar dat van start gaat op 11 april 2018 in het Philips Stadion. De centrale focus tijdens het project ligt op bewustwording van je beweeg-, voeding- en ontspanningspatroon. De eerste helft van de training is theorie en de tweede helft is het praktijkgedeelte. Je sport dan samen met andere PSV-fans in de verschillende ruimtes van het Philips Stadion, zoals het veld en de kleedkamer. Alle trainingen zijn onder begeleiding van leefstijlcoaches van de PSV Foundation en sportmedische professionals van St. Anna TopSupport.


Kosten

De kosten bedragen € 14,- per training, waar bij je in totaal 120 minuten bezig bent. Je ontvangt hiervoor professionele fysieke, mentale en medische begeleiding, een trainingsshirt en een activiteitsmeter. Wil je je voor het gehele project aanmelden dan bedragen de kosten € 170,-. Ben je enthousiast geworden en wil je jouw gezondheid verbeteren bij jouw PSV? Meld je dan nu aan!