Schrijf je in voor de PSV Foundation Fun Run!

Artikel
Schrijf je in voor de PSV Foundation Fun Run!

Een speciaal hardloop-event voor PSV-fans! Tijdens de PSV Foundation Fun Run ren je langs en door het Philips Stadion, en zamel je geld in voor de PSV Foundation. Schrijf je nu in en noteer 31 augustus in je agenda.

Sportiefste verjaardag van Nederland
Op 31 augustus, de verjaardag van de club, organiseert PSV de PSV Foundation Fun Run. Een evenement voor jong en oud. Samen met andere PSV-fans leg je een speciaal parcours van vijf kilometer af. De route start om 19.13 uur en loopt langs diverse PSV-punten in de stad, en natuurlijk door het Philips Stadion.

Met dit hardloopevent zamelen de club en de supporters geld in voor de PSV Foundation, ter ondersteuning van de tientallen projecten die de stichting uitvoert. Bekijk hier de route en hier het programma. Het inschrijfgeld bedraagt € 19,13. Daarvoor ontvang je een startnummer, een medaille en er is gratis watervoorziening.

SCHRIJF JE IN

Phoxy Fun Run
Speciaal voor de jongste PSV-fans organiseert Phoxy de Phoxy Fun Run, een evenement voor de hele familie. Een speciale route van één kilometer rondom en door het Philips Stadion. De start is om 18.15 uur. Alle leden vanaf drie jaar en hun papa’s en mama’s kunnen zich inschrijven. Het inschrijfgeld bedraagt € 9,13.

PSV Foundation
De PSV Foundation stimuleert verbondenheid tussen buurt en buurtbewoners, wijk en stad, probeert levensvaardigheden positief te beïnvloeden en een gevoel van trots te creëren bij de deelnemers van de tientallen projecten die de stichting organiseert. Met de PSV Foundation Fun Run wordt geld ingezameld om deze projecten te ondersteunen. Op www.psv.nl/funrun kunnen deelnemers hun eigen donatiepagina aanmaken.