Schmidt verwacht strijd: ‘Alles geven om het af te maken’

Schmidt verwacht strijd: ‘Alles geven om het af te maken’
2 min
PSV1

Hoofdcoach Roger Schmidt verwacht het maximale van zijn ploeg tegen Benfica. Op de persconferentie blikt hij vooruit op het duel: ‘Ik ben blij dat we zo ver zijn gekomen, nu moeten we alles geven om het af te maken.’

Philips Stadion
Een belangrijk wapen in de return is het eigen stadion. De steun van de supporters is belangrijk om het nodige resultaat te boeken, vertelt Schmidt: “Dat we thuis spelen is een belangrijke factor. Dat zagen we in de eerste rondes al. De fans zijn geweldig, de atmosfeer is geweldig. Daar krijgen we energie van. We hebben bewezen dat we klaar zijn om in de Champions League te spelen. Dat moeten we nu op het veld negentig minuten lang bewijzen.

Hoogste doel
Voor de Hoofdcoach is er maar één ding te doen in de return: winnen. Hij heeft hoge verwachtingen van het team om de klus te klaren: “Maar één team kan doorgaan en wij willen dat team zijn. Ik verwacht hoge intensiteit van beide ploegen en het zal spannend zijn tot de laatste seconde. We zijn zo dichtbij en we willen het nu niet meer weggeven. De Champions League is het hoogst haalbare en ons hoogste doel dit seizoen.”