Samenwerking PSV Jeugdopleiding met Jump XL

Samenwerking PSV Jeugdopleiding met Jump XL
2 min

De jeugdopleiding van PSV maakt vanaf maart gebruik van de faciliteiten van het Eindhovense filiaal van Jump XL. De jongste teams van de PSV Jeugdopleiding zullen structureel gaan trainen in het indoor trampolinepark in Eindhoven.

Motorische ontwikkeling
De samenwerking tussen de PSV Jeugdopleiding en Jump XL werd halfweg februari door Hoofd Jeugdopleiding Ernest Faber, fysiek trainer Yannick van der Schee en Stef Daams namens Jump XL op De Herdgang ondertekend. Bij Jump XL Eindhoven werd al regelmatig getraind voor de breed motorische ontwikkeling van de jeugdspelers. “Door middel van de trainingen op trampolines proberen we het atletisch vermogen van jonge voetballers te verbeteren”, legt Van der Schee de keuze namens PSV uit. “Door de samenwerking met JumpXL komen talenten op een leuke en intensieve manier in aanraking met ‘beweegsituaties’ die ze normaliter op het veld of in de zaal niet ervaren.”

Innovatief
De indoor trampolineparken van Jump XL zijn sterk in opkomst met 27 vestigingen in vijf landen, waaronder vestigingen in Eindhoven en Eersel. Jump XL is ingericht op verschillende concepten en doelgroepen. Stef Daams, Manager Operations van het bedrijf, toont zich verheugd over de aanstaande samenwerking. ‘’Beide organisaties hebben een sterke link met sportiviteit en innovatie. Als innovatief leisure bedrijf ziet Jump XL een mooie kans om via de samenwerking met PSV nog gerichter in aanraking te komen met onze doelgroep: sportieve jongeren.’’