Sadílek staat tegen SC Cambuur voor rentree bij Jong PSV

Artikel
Sadílek staat tegen SC Cambuur voor rentree bij Jong PSV

Jong PSV gaat in speelronde 28 van de Keuken Kampioen Divisie op bezoek bij koploper SC Cambuur. De ploeg van trainer Peter Uneken kan beschikken over Michal Sadílek, die terugkeert van een blessure. Ook Jordan Teze, Noni Madueke en doelman Yanick van Osch reizen mee naar Leeuwarden.

Sadílek
Na maandenlang blessureleed maakt Michal Sadílek tegen SC Cambuur zijn opwachting bij Jong PSV. De Tsjech raakte eerder dit seizoen zwaar geblesseerd en kan vanavond voor het eerst weer minuten maken in een officiële wedstrijd.

Verder voegen eerste elftal-spelers Teze en Van Osch zich bij de selectie van Jong PSV. Net als Tijn Daverveld en Justin de Haas. Zij keren terug van een blessure. Maxime Soulas en Richard Ledezma zijn geschorst en Cyriel Ngonge is niet helemaal fit.

Onderlinge confrontaties
Beide ploegen stonden zeven keer tegenover elkaar. SC Cambuur wist vier ontmoetingen te winnen, twee keer eindigde het duel in een gelijkspel en PSV wist de zege één keer over de streep te trekken. In het seizoen 2017-2018 kroonde Laros Duarte zich tot matchwinner door voor het enige doelpunt van de wedstrijd te tekenen.

Eerder dit seizoen eindigde het duel op PSV Campus De Herdgang in een 0-1 zege voor SC Cambuur door een doelpunt van Calvin Mac-Intosch.

De aftrap van SC Cambuur - Jong PSV is vrijdagavond om 20.00 uur in het Cambuur Stadion en is live te volgen op onze kanalen en in het schakelprogramma van FOX Sports.