Rust PSV-Willem II: 0-1

Artikel
Rust PSV-Willem II: 0-1

PSV kijkt na 45 minuten spelen tegen Willem II tegen een achterstand aan. Robert Braber scoorde na een half uur uit een hoekschop.

Reddingen Lamprou
Ondanks dat PSV op achterstand kwam, was het verre van de mindere ploeg op het veld. Willem II had veel te danken aan doelman Kostas Lamprou, die veel reddingen verrichte en zijn club keer op keer op de been hield. Bij pogingen van Memphis Depay, Karim Rekik en Georginio Wijnaldum stond hij paraat. Wijnaldum kopte na een voorzet van Memphis knap op doel, maar Lamprou bracht met een katachtige reflex redding. De Tilburgers sloegen wel toe uit een van de mogelijkheden. De bal rolde over de achterlijn en waar iedereen bij PSV aan een doeltrap dacht, gaf scheidsrechter Tom van Sichem een corner. Die werd binnengekopt door Robert Braber. PSV probeerde nog een goal te forceren voor de rust en dat lukte nog bijna. Lamprou bracht redding op de vrije trap van Memphis en uit de daarop volgende corner werd de inzet van de linksbuiten van de lijn gehaald.

Er waren even wat zorgen over de knie van Georginio Wijnaldum, maar de aanvoerder kon door | © Pics United Er waren even wat zorgen over de knie van Georginio Wijnaldum, maar de aanvoerder kon door | © Pics United

Later een volledig verslag en meer foto’s uit het Philips Stadion

Bekijk ook