Rust PSV - PEC Zwolle: 1-1

PSV staat na 45 minuten spelen tegen PEC Zwolle op 1-1. PSV kreeg veel kansen, maar alleen Georginio Wijnaldum scoorde. Zwolle deed dat via verdediger Van der Werff.

Snelle openingsgoal
PSV begon fel aan de wedstrijd en binnen het kwartier leidde dat tot grote kansen. Zo mikte Adam Maher net naast na een voorzet van Luuk de Jong en redde Zwolle-doelman Hahn op een harde kopbal van Jeffrey Bruma uit een corner. Even later was het raak via Georginio Wijnaldum. Een lage voorzet van Luciano Narsingh schoot hij hard in het doel. Daarna was het wachten op de tweede, want PSV kreeg kans op kans om de 2-0 te maken. Jetro Willems en De Jong schoten naast en de poging van Maher werd door Hahn gekeerd. Ook Narsingh kreeg nog een aardige mogelijkheid op de 2-0, maar zag zijn inzet net naast het doel verdwijnen. Waar PSV dus veel kansen miste, leverde de eerste van PEC wel meteen een doelpunt op. Verdediger Van der Werff schoot raak uit een hoekschop. In de slotfase van de eerste helft drong PSV nog even aan, maar het bleef bij 1-1.

Andrés Guardado in duel met Bart van Hintum | © Pics United Andrés Guardado in duel met Bart van Hintum | © Pics United