Rust bij ADO - PSV: 1-1

PSV staat in het laatste competitieduel bij rust met 1-1 gelijk bij ADO Den Haag. Aleksandr Iakovenko was verantwoordelijk voor de 1-0, Luciano Narsingh zorgde op slag van rust voor de gelijkmaker.

Narsingh scoort de 1-1
In de laatste wedstrijd van het seizoen trad PSV aan met een gewijzigd elftal. Waar Pasveer de vorige twee duels had gekeept, was het nu weer de beurt aan Jeroen Zoet. Daarnaast kreeg ook Nicolas Isimat-Mirin een basisplaats toebedeeld. Het duurde even voordat het duel op gang kwam, in het eerste kwartier vielen er nauwelijks kansen te noteren. PSV werd daarna gevaarlijk via Memphis en een gedurfd afstandsschot van Maher, maar die ging naast. ADO scoorde wel uit de eerste mogelijkheid. Iakovenko besloot van ver maar eens uit te halen en trof doel: 1-0. PSV leek even aangeslagen en Zoet moest in het vervolg een aantal keer reddend optreden. Toch kreeg de ploeg van Phillip Cocu kansen op de gelijkmaker. Luuk de Jong schoot echter recht tegen ADO-keeper Hansen aan en Memphis mikte oog in oog met de doelman over. In de 45e minuut kreeg PSV loon naar werken. Narsingh was het eindstation na een combinatie tussen Memphis en De Jong: 1-1.