Rosario: ‘Het is heel zwaar dit’

Rosario: ‘Het is heel zwaar dit’
2 min

Aanvoerder Pablo Rosario kon maar moeilijk verklaren waarom PSV zondag ook van Willem II verloor. Volgens Rosario deed iedereen er alles aan, had PSV meer verdiend maar lukt het simpelweg niet. 'Het is heel zwaar dit.'

“Ik zou het niet weten”, was de veelzeggende reactie van Rosario nadat hem bij FOX Sports werd gevraagd hoe PSV hier uit moet komen. “Na de goal van Willem II kregen we controle en kansen, maar die gaan er niet in. Als je het spelbeeld bekijkt vind ik dat we veel te weinig hebben gekregen”, vervolgde hij.

Rosario was boos over de tegentreffers, maar wilde daar niet iemand de schuld van geven. “Het mag niet, het gebeurt wel. Dat geldt ook voor de 2-0. Hoe dit goed gaat komen? Door alles te geven. De bereidheid was er, die is er.”

Van Bommel: 'Het zit echt niet mee'
Hoofdcoach Mark van Bommel baalde na wederom een nederlaag, maar zag in Tilburg wel een team dat er vol voor ging. "De jongens hebben er alles aan gedaan, maar het zat niet mee. Bij een 1-0 stand kun je een strafschop krijgen. Die wordt niet gegeven. Het is niet makkelijk als je je twee beste spelers mist. De resultaten zijn verklaarbaar", aldus de coach.