Reportage Ibrahim Afellay in Al Hoceima (NOS)

Artikel
Reportage Ibrahim Afellay in Al Hoceima (NOS)

Ibrahim Afellay opende gisteren in Marokko een naar hem vernoemd Cruyff Court, dat hij mocht laten aanleggen na zijn uitverkiezing als talent van het jaar. De middenvelder van PSV liet dat doen in Al Hoceima, waar de wortels van zijn familie liggen. Een team van de NOS ging mee en deed verslag van de opening.

Ibrahim Afellay opende gisteren in Marokko een naar hem vernoemd Cruyff Court, dat hij mocht laten aanleggen na zijn uitverkiezing als talent van het jaar. De middenvelder van PSV liet dat doen in Al Hoceima, waar de wortels van zijn familie liggen. Een team van de NOS ging mee en deed verslag van de feestelijke opening.

Ibrahim Afellay voor de camera van de NOS in Al Hoceima (Marokko). Ibrahim Afellay voor de camera van de NOS in Al Hoceima (Marokko).

Onthaald

Als een held werd Afellay warm onthaald in Al Hoceima, waar hij de officiële opening verrichte van het voetbalveldje. “Heel mooi om op deze manier iets terug te doen voor de mensen hier”, zei Afellay, die met een delegatie van de Cruyff Foundation in Marokko was. Klik op de onderstaande link voor een reportage.