Rentrees fleuren nederlaag tegen ADO Den Haag enigszins op

Artikel
Rentrees fleuren nederlaag tegen ADO Den Haag enigszins op

Met Maxi Romero op de bank opende Jong PSV de speelweek met een wedstrijd tegen Eredivisie-degradant ADO Den haag. Het was dé kans om voor het eerst sinds 2018 drie thuiswedstrijden op rij te winnen, maar het bleek een lastige pot.

Teenlengte tekort
ADO Den Haag zette met een enorme kans de wedstrijd gelijk op scherp. Vincent Müller bracht op een katachtige wijze redding. Daarna ontsnapte Jong PSV opnieuw aan een achterstand toen de bal op de paal kwam. PSV kreeg daarna meer controle over de wedstrijd en werd een aantal keer gevaarlijk. Eén keer viel de bal bijna perfect voor de voeten van Cheick Touré, maar hij kwam een teenlengte tekort. Op slag van rust was het daarna alsnog ADO Den Haag dat op voorsprong kwam. 

Rentrees 

Ondanks twee wissels aan de zijde van Jong PSV lukt het nog niet om tot grote kansen te komen. In de 70e minuut was het zover, Maxi Romero kwam erin voor Touré en maakte zodoende zijn eerste minuten sinds dat hij in 2020 geblesseerd raakte. En ook Luis Felipe maakte na een lange periode van afwezigheid zijn rentree. Het slotoffensief kwam daarna wel op gang, maar oud-PSV doelman Luuk Koopmans kon niet worden getest. Vrijdag volgt de uitwedstrijd bij Excelsior Rotterdam. 

Müller, Markelo, Van de Blaak, Vos, (45/Bahadir)Oppegård; Kjølø, (45/Colyn)Doudah, Matuta; Bakayoko, (70/Romero)Touré, (70/Sealy)Antonisse.