Rentree Afellay bij oefenduel Jong PSV

1 min

Ibrahim Afellay heeft bij de oefenwedstrijd van Jong PSV tegen Derby County U23 zijn rentree gemaakt. De ploeg van Peter Uneken was met 4-0 te sterk voor de Engelsen.

In de eerste helft maakte Joël Piroe na goed voorbereidend werk van Vertessen de openingstreffer. Derby County werd daarna wat gevaarlijker, maar doelman Van de Meulenhof stond zijn mannetje. Jong PSV probeerde voor rust de voorsprong uit te bouwen, maar schoten van Aboukhlal en Sidibe troffen geen doel.

Derby County zorgde voor het eerste gevaar in de tweede helft. Met een goede reflex wist Van de Meulenhof een Engels doelpunt te voorkomen. Jong PSV nam hierna het heft in handen en creëerde kansen. Waar Piroe eerst nog het zijnet raakte, rondde hij even later koeltjes af, 2-0. Door doelpunten van Horvath en Sidibe wist de ploeg zelfs uit te lopen naar een 4-0 zege.