Realisatie werkplekken in stadion voor ondernemers

Artikel
Realisatie werkplekken in stadion voor ondernemers

In samenwerking met ontwerp- en realisatiebureau Kragt realiseert PSV medio april negentig full-service werkplekken in het Philips Stadion. Het project, getiteld Kick Offices, is een bewezen concept voor de zakelijke markt en richt zich in het bijzonder op bedrijven die zoeken naar representatieve flexibele kantoorruimten op een vooraanstaande locatie. Gebruikers van dit soort concepten waarderen de dynamiek, het contact met andere bedrijven en de uitstraling van het geheel.

Maatwerk
De komende maanden verbouwt PSV het voormalig distributiecentrum van Philips, gelegen op de begane grond onder de Philips Myshop aan de westkant van het stadion tot een hypermoderne kantooromgeving die plaats heeft voor negentig flexibele werkplekken. De exclusieve, volledig ingerichte werkplekken zijn voorzien van maatwerk interieur, gericht op inspiratie en interactie en bevat een uitgebreid servicepakket. De ruimte, die zo’n 1150 vierkante meter bedraagt, moet dit voorjaar gereed zijn en heeft werkplaatsen voor een tot acht personen per bedrijf.

Toplocatie
De kracht van Kick Offices Philips Stadion zit in de karakteristieke beeldwaarde van het Philips Stadion, de vindbaarheid en goede bereikbaarheid van het stadion inclusief de ruime parkeermogelijkheden. “Voor nieuwe partijen is dit het voorportaal naar een mogelijke vaste plaats in ons stadion”, legt manager operations en directielid Peter Fossen van PSV de voordelen uit.

“Dat kan zijn als wedstrijdbezoeker, maar wellicht ook op zakelijk vlak. Het Philips Stadion heeft een grote aantrekkingskracht op bedrijven en hun klanten. Geïnteresseerden huren van PSV, maar Kragt gaat de gehele exploitatie en het beheer uitvoeren. Voor een aantal units bestaat al concrete interesse en wij hopen dat ook onze relaties met veel plezier gebruik gaan maken van Kick Offices in het Philips Stadion.”

Wens
Ook gaat door de verbouwing de wens van de club om de westkant van het Philips Stadion meer allure te geven, in vervulling. “Met de komst van Kick Offices en de bestaande aanwezigheid van Playing for Success en het regiokantoor van de KNVB is de westzijde van het stadion volledig gevuld. Dat komt de uitstraling van het Philips Stadion ten goede. Wij zijn voornemens om ook de bestrating aan die zijde van het stadion onder handen te nemen”, aldus Fossen.

Inbegrepen Services
Kick Offices Philips Stadion heeft een variatie aan werkplekken die per maandbasis (of langer) gehuurd kunnen worden, voorzien van een full-service dienstenpakket met o.a. goede koffie, thee, snel internet, prettig klimaat, locatiemanager, printcorner, mogelijkheid tot compleet verzorgde lunches of meetings en presentatiemogelijkheden. Meer informatie over alle mogelijkheden en Kick Offices in het Philips Stadion vind je door op onderstaande button te klikken. Direct contact opnemen kan hier.

Meer over Kick Offices

Bekijk ook