#PSVwestandtogether, juist nu

Artikel
#PSVwestandtogether, juist nu

PSV is er voor jullie. Juist nu. Om jullie een hart onder de riem te steken in deze onzekere tijd heeft PSV samen met de Brainport Eindhoven-partners een online platform opgericht. Daarop stellen we de komende periode extra content ter beschikking. Ter vermaak, maar zeker ook om te inspireren. Want PSV’ers, we stand together!

Online via #PSVwestandtogether  
In onze metropoolregio steunen we elkaar. In goede en in slechte tijden. Dus ook nu iedereen thuis zit en samen sporten, juichen of genieten even niet meer mogelijk is. Onze oproep is: blijf ook vooral thuis nu dat gevraagd wordt, blijf fit en blijf betrokken. PSV en de Brainport Eindhoven-partners helpen je daarbij via het platform #PSVwestandtogether.

Naar het platform

Blijf fit
De komende tijd zullen we er alles aan te doen om het platform van informatieve, relevante en leuke content te voorzien. Hoewel het voetbal op dit moment stil ligt, kun je dagelijks op al onze (online) kanalen terecht voor redactionele bijdrages, gemaakt door PSV en de Brainport-partners. De spelers, speelsters en fysieke trainers van PSV gaan je bijvoorbeeld helpen om fit te blijven. Daarnaast horen we van hen wat ze doen nu ook zij thuis moeten blijven.

Blijf thuis
We willen nog niet al te veel verklappen, maar kunnen wel zeggen dat we speciale momenten uit het rijke verleden van PSV op een bijzondere manier proberen aan te bieden. Wanneer het even kan ook interactief. Blijf thuis en kijk of doe mee! Wekelijks communiceren we een gids zodat je kunt zien wanneer we wat uitzenden. Natuurlijk kun je alles gebundeld terugvinden via het platform.  

Blijf betrokken
PSV stimuleert daarnaast alle initiatieven die ontstaan onder supporters, bedrijven en andere instanties om betrokkenheid en samenwerking te realiseren. Alleen wanneer we er samen de schouders onder zetten en elkaar helpen, komen we deze lastige tijd door. Op het platform vind je binnenkort een mogelijkheid om jouw initiatief aan te melden of om juist om hulp te vragen.

Bekijk ook

Top 10 Goals | Joëlle Smits

Video

PSV Work Out | Full kneeling Squat

Video