PSV-sfeergroepen hebben de krachten gebundeld

Artikel
PSV-sfeergroepen hebben de krachten gebundeld

Voorafgaand aan de wedstrijd tegen N.E.C. vond gisteren een mooie sfeeractie plaats op de oost-tribune. De sfeergroepen vak X en vak T hebben hun krachten gebundeld en gaan vanaf heden verder onder de naam ‘Lighttown Madness’, met als belangrijkste doelstelling om de sfeer in het stadion te blijven verhogen.

Voorafgaand aan de wedstrijd tegen N.E.C. vond gisteren een mooie sfeeractie plaats op de oost-tribune. De sfeergroepen vak X en vak T hebben hun krachten gebundeld en gaan vanaf heden verder onder de naam ‘Lighttown Madness’, met als belangrijkste doelstelling om de sfeer in het Philips Stadion te blijven verhogen.

Een mooi gezicht op de oost-tribune, gisteravond in Eindhoven. Een mooi gezicht op de oost-tribune, gisteravond in Eindhoven.

Lighttown Madness

Met de actie werd officieel het startsein gegeven van de nieuwe sfeergroep. De laatste seizoenen zijn door initiatieven van vak X en vak T regelmatig grote sfeeracties gehouden, onder meer eentje speciaal voor doelman Gomes. Met de oprichting van Lighttown Madness is ook een website gelanceerd, bedoeld om iedereen op de hoogte te houden van de activiteiten van de nieuwe sfeergroep. PSV is blij met dit mooie initiatief en hoopt dat Lighttown Madness de sfeer in het Philips Stadion in de toekomst doet stijgen.