PSV zwaait Faber, Tamata en Wintjens uit

Artikel
PSV zwaait Faber, Tamata en Wintjens uit

Ernest Faber, Abel Tamata en Danny Wintjens zijn zondagmiddag na de overwinning van PSV op Heracles Almelo uitgezwaaid door het publiek. Tijdens een ereronde werden zij met een hartelijk applaus bedankt voor hun bewezen diensten.

Hoofdcoach worden
Assistent-trainer Ernest Faber maakte drie jaar onderdeel uit van de technische staf, waarvan twee als assistent van Phillip Cocu en één van Dick Advocaat. In het verleden was hij al twee maal hoofdcoach en die rol wil hij elders weer oppakken. Faber sprak het publiek nog even toe en bedankte de spelers, de staf en alle supporters voor de samenwerking en steun de afgelopen drie jaren.

© Pics United

Transfervrij vertrek
Abel Tamata en Danny Wintjens hebben in overleg met PSV hun contracten niet verlengd. Zij vertrekken na dit seizoen transfervrij bij de club. Abel Tamata nam ook nog even het woord. Hij liet weten trots te zijn om voor PSV te hebben gespeeld. “Ik voelde me hier altijd gesteund, bedankt daarvoor. Het was een mooi seizoen, geweldig om mijn tijd hier met een kampioenschap af te sluiten. Ik hoop dat de club ook volgend jaar weer goed presteert.”

© Pics United

Bekijk ook