'PSV zoekt verder naar versterkingen'

Artikel
'PSV zoekt verder naar versterkingen'

Met welke media hebben spelers en trainers gesproken? Wat gebeurt er achter de schermen en hoe vergaat het oud-PSV'ers? PSV is onderwerp van gesprek. Altijd en overal. De redactie van www.psv.nl leest alles en selecteert tweewekelijks berichten die je niet wilt missen.

‘PSV zoekt verder naar versterkingen’
Taco van den Velde van Voetbal International schrijft dat PSV nog niet klaar is op de transfermarkt. Op de website van het voetbalplatform is te lezen dat de ploeg van hoofdoach Mark van Bommel nog versterking nodig heeft in de verdediging en op het middenveld. Van den Velde schrijft dat Nicolas Isimat mogelijk nog wel eens kan vertrekken naar Besiktas. ‘De spoeling achterin is dan wel erg dun.’ Op het middenveld is er nog geen vervanging gevonden voor Marco van Ginkel. Érick Gutiérrez, ex-ploeggenoot van Hirving Lozano, zou een mogelijke vervanger kunnen zijn, maar ‘de 23-jarige middenvelder zou echter weleens te duur kunnen zijn voor PSV’.


‘PSV neemt Hongaarse aanvaller Horváth definitief over van Ajax’

Het Eindhovens Dagblad meldt op hun website dat PSV de 18-jarige Hongaar Olivér Horvath de kans geeft om zich een seizoen te bewijzen. De buitenspeler komt over van Ajax. Horváth was eerder deze zomer al op proef bij PSV. Meer over de mogelijke transfer van de Hongaar lees je hier.


Rommens naar TOP Oss

Philippe Rommens sluit na een proefperiode definitief aan bij TOP Oss, is te lezen op de website van het Eindhovens Dagblad. Het aflopende contract van de Belg werd niet verlengd door PSV. De middenvelder was de afgelopen seizoenen actief bij Jong PSV in de Jupiler League.


PSV trekt Hiddink aan als jeugdscout

Mark van Steenbergen van het Eindhovens Dagblad schrijft dat Mark Hiddink, de zoon van Guus Hiddink, aan de slag gaat als scout bij PSV. De Doetinchemmer komt over van De Graafschap. Hiddink was daar assistent van hoofdscout Marcel Lötters. Welke scouts nog meer naar PSV vertrokken deze zomer lees je hier.

PSV bezig aan absurd sterke serie tegen FC Utrecht
Zo luidt de kop boven een video van Voetbal International donderdagochtend. ‘Puur op papier heeft FC Utrecht zaterdag geen schijn van kans tegen PSV. De Eindhovenaren zijn in eigen huis bezig aan een fenomenale reeks tegen de Domstedelingen.’ Dat wordt bevestigd door de statistieken die te horen zijn in de video. Zo weet PSV bijvoorbeeld sinds 1997 altijd te winnen in het Philips Stadion van FC Utrecht. Bekijk de hele video voor meer feitjes en weetjes.

‘Bod van 18 miljoen op oud-PSV’er'
Oud-PSV’er Oleksandr Zinchenko vertrekt mogelijk bij Manchester City. Op de website van De Telegraaf is te lezen dat Wolverhampton Wanderers een miljoenenbod heeft uitgebracht op de Oekraïner. The Wolves promoveerden afgelopen seizoen naar de Engelse Premier League. In het seizoen 2016-2017 huurde PSV Zinchenko van Manchester City.

Bekijk ook