PSV zoekt nieuw esports-talent

Artikel
PSV zoekt nieuw esports-talent

Ben jij tussen de 14 en 20 jaar oud en gek van FIFA? Dan word jij misschien wel 'The Next Talent' van het PSV Esports Talents Team! Doe mee aan een van de challenges en win 1 van de 128 wildcards voor het finale-evenement in het Philips Stadion.

Hoe win ik?
De eerste wildcards kun je winnen bij de FIFA-toernooien bij 100% Voetbal, in totaal zijn dat er 23. Later deze maand worden de andere challenges bekend.

Schrijf je in via PSV.nl/thenexttalent

Talents Team  
PSV richt een Esports Talents Team op om talenten op te leiden tot opvolger van Ali Riza Aygün of Stefano Pinna. Romal Abdi, Esportscoach van PSV: “We zien tegenwoordig zoveel talent binnen de wereld van FIFA, maar talent voor FIFA alleen is niet genoeg. Je moet naast het spelen ook op mentaal vlak sterk zijn en jezelf goed kunnen presenteren naar onze fans. Natuurlijk is het ook belangrijk dat je een hart hebt voor de club en het goede voorbeeld geeft.”

Selectie    
Komende maanden kun je op verschillende manieren wildcards verdienen. Sommige zijn te verdienen via offline events, maar er worden ook online challenges gehouden. In de totaal strijden 128 winnaars uiteindelijk om een plek in het PSV Esports Talents Team. 

Wil je op de hoogte blijven van de voortgang van The Next Talent en alle ontwikkelingen volgen op het gebied van Esports? Volg dan het officiële Instagram-account van PSV Esports.

Bekijk ook