PSV Vrouwen verlengt samenwerking met FC Robinstijn

Artikel
PSV Vrouwen verlengt samenwerking met FC Robinstijn

Het vrouwenteam werkt sinds seizoen 2015-2016 samen met FC Robinstijn, de stichting die voetbal gerelateerde kinderwensen in vervulling laat gaan. Ook dit seizoen zullen de partijen weer samenwerken rondom Fan of the Match.

PSV Vrouwen en FC Robinstijn hebben de samenwerking voor seizoen 2017-2018 weer verlengd. PSV Vrouwen is net als PSV al jaren betrokken bij FC Robinstijn en heeft bij iedere thuiswedstrijd op De Herdgang een speciale Fan of the Match in samenwerking met wensstichting FC Robinstijn. Verdedigster Aniek Nouwen (19 jaar) is ambassadeur van FC Robinstijn en legt de toegevoegde waarde uit. “Als voetbalsters doen wij graag iets terug voor onze omgeving. Het is goed om met een klein gebaar veel kinderen een mooie avond te kunnen bezorgen bij PSV Vrouwen. Ik draag daar namens de club graag een steentje aan bij.”

FC Robinstijn, de aftrap naar jouw voetbalwens
FC Robinstijn laat voetbalgerelateerde wensen in vervulling gaan voor kinderen in de leeftijd 5 tot en met 18 jaar die om uiteenlopende reden in het zonnetje mogen worden gezet. Dit zijn bijvoorbeeld kinderen met een geestelijke of lichamelijke beperking, kinderen die ernstig ziek zijn of kinderen die op een andere manier iets heel ingrijpends hebben meegemaakt. Ieder kind heeft zijn eigen specifieke voetbalwens en FC Robinstijn probeert deze op maat te vervullen. Wil jij graag in contact komen met FC Robinstijn? Klik hier.