PSV Vrouwen treft PEC Zwolle Vrouwen

PSV Vrouwen treft PEC Zwolle Vrouwen
1 min

Het vrouwenteam reist vrijdagavond af naar Zwolle voor een ontmoeting met hekkensluiter PEC Zwolle. Een team dat door coach Vuckovic hoger wordt ingeschat dan de ranglijst doet vermoeden.

Geen sprake van onderschatting
Eerder dit seizoen werden twee ruime overwinningen geboekt tegen de ploeg uit Zwolle, totaal doelsaldo 8-0. Toch waakt coach Vuckovic voor gemakzucht in zijn ploeg. "PEC Zwolle is een stugge ploeg, die meer punten had verdiend dan wat de ranglijst laat zien. Er is geen sprake van onderschatting. Mijn speelsters hebben goed getraind en zijn gefocust op het proces en wat we gezamenlijk willen bereiken."

Patronen inslijpen
Met oog op de ranglijst kan PSV Vrouwen goede zaken doen om zich te kwalificeren voor de gewenste play-offs. "Wij moeten alleen naar onszelf kijken en het duel tegen PEC Zwolle gebruiken om de patronen nog beter in te werken voor de wedstrijden die komen gaan." In Zwolle kan de trainer geen beroep doen op Corine Peels, Michelle Hendriks en Sabine Becx. PSV Vrouwen kent verder geen verrassingen in de wedstrijdselectie.