PSV Vrouwen start zonder vijftal

PSV Vrouwen start zonder vijftal
2 min

Het team staat aan de vooravond van de competitiestart en begint het seizoen zonder een vijftal geblesseerden. Voor PSV Vrouwen start de Eredivisie Vrouwen aanstaande vrijdag met een uitduel tegen nieuwkomer Excelsior/Barendrecht.

PSV Vrouwen start de competitie zonder het vijftal Pleun Raaijmakers, Kim Mourmans, Corine Peels, Michelle Hendriks en Vera ten Westeneind. Het vijftal is door uiteenlopende blessures nog niet inzetbaar voor het team van coach Vuckovic. Pleun Raaijmakers ondervindt nog steeds hinder van een ongelukkig kopduel in het laatste competitieduel tegen Ajax waar ze een hersenschudding opliep. Kim Mourmans is uitgeschakeld met een rugblessure en heeft een aangepast programma. Corine Peels zit in de laatste fase van haar herstel van een kruisbandblessure.  

Langdurig afwezig
Michelle Hendriks, sinds januari uit de roulatie, is in de zomerstop geopereerd aan een kwetsuur aan haar knie en richt zich op de tweede seizoenshelft. Aanwinst Vera ten Westeneind tekende in mei haar eerste contract bij PSV Vrouwen maar raakte in de voorbereiding met Oranje O19 geblesseerd. De speelster is inmiddels succesvol geopereerd aan een kruisbandblessure en gaat een langdurig revalidatietraject in. De speelster zal dit seizoen niet in actie komen.