PSV Vrouwen speelt laatste competitieduel

PSV Vrouwen speelt laatste competitieduel
2 min
Vrouwen

Het vrouwenteam trapt vrijdagavond voor de laatste keer van het seizoen 2021 – 2022 af in de Pure Energie Eredivisie Vrouwen. Na het thuisduel tegen Excelsior wacht nog de strijd om de Eredivisie Cup.

PSV Vrouwen blijft ongeacht het resultaat de derde positie op de ranglijst bezetten, achter koploper FC Twente en Ajax die vanavond beslissen wie de titel wint. Het team van coach Rick de Rooij kan, afhankelijk van het resultaat van ADO Den Haag, de laatste periodetitel bemachtigen. Dit heeft geen invloed meer op plaatsing voor de Eredivisie Cup van 26 en 29 mei. PSV is daar al voor geplaatst door haar positie op de ranglijst. PSV Vrouwen sluit met dat toernooi een wisselvallig seizoen op sportief gebied af. Coach Rick de Rooij kan tijdens het laatste competitieduel geen beroep doen op de geblesseerde Maxime Snellenberg en Anika Rodriguez.

Tijdens het thuisduel tegen Excelsior zal er speciale aandacht zijn voor de afzwaaiende Desiree van Lunteren en Georgina Carreras die hun carrières gaan beëindigen. De wedstrijd PSV Vrouwen - Excelsior Vrouwen is live te volgen via PSV YouTube. Er zijn nog toegangskaarten voor € 5,00 per stuk verkrijgbaar aan het verkooploket op PSV Campus De Herdgang. Er wordt om 19.30 uur afgetrapt.