PSV Vrouwen sluit af met ware kraker

Artikel
PSV Vrouwen sluit af met ware kraker

Het vrouwenteam speelt vrijdag het laatste thuisduel van het seizoen tegen koploper FC Twente Vrouwen. Alleen bij winst blijft het team zich mengen in de titelrace. Speciaal voor de fans heeft PSV Vrouwen een kleine verrassing in petto.

Na een sterk seizoen in eigen huis met negen keer winst, een gelijkspel en een verliespartij staat vrijdagavond de laatste competitiewedstrijd op het programma. PSV Vrouwen sluit af met een cruciaal duel in de titelrace. Alleen bij winst tegen FC Twente maakt het team van coach Sander Luiten nog kans op het eerste kampioenschap ooit. Eerder dit seizoen werd verloren en hielden de ploegen elkaar twee keer in evenwicht. Luiten blikt vooruit op de ontmoeting met de tukkers. ‘’We willen thuis op een waardige manier afsluiten en hopen op veel support van het publiek. Het is onze laatste kans en daar gaan we voor vechten tot de laatste snik. Ik beschik over twintig fitte speelsters, we zijn klaar voor de strijd.’’

Bezoek laatste thuisduel
Voor het laatste thuisduel zijn ruim 1.000 toegangskaarten in de voorverkoop afgenomen. Overige toegangskaarten (€ 3,00 of € 5,00) worden vanavond vanaf 18.00 uur aan het verkooploket op De Herdgang verkocht. Alle fans ontvangen bij aankomst een rood-witte sjaal in samenwerking met founder Philips. Het publiek wordt geadviseerd rekening te houden met parkeerdrukte rondom het sportcomplex.